Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Operatie Steenbreek in Spoorwijk

Ruil je tegels om voor gratis planten

natuurEnStadslandbouw
laak

Deel pagina:

Operatie Steenbreek in Spoorwijk

Op zaterdag 27 oktober staat het team van Operatie Steenbreek met een kar vol planten op het Goeverneurplein in Spoorwijk. Ruil hier je tegels in voor gratis planten. Hoe meer hoe beter!

Van 10-14 uur staat het team voor je klaar om je tegels in ontvangst te nemen. Nodigen jullie al jullie vrienden/klanten/buren uit? Hoe meer tuintegels we ophalen en planten we kunnen weggeven, hoe beter! 

Groen is gezond!
Een betegelde tuin is lekker praktisch; weinig onderhoud en altijd klaar voor het nieuwe seizoen. Maar al die tegels hebben een negatieve impact op de leefomgeving en biodiversiteit in Den Haag. Meer groen is gezond voor mens en dier, trekt vogels en vlinders aan en zorgt voor een prettiger leefklimaat. Reden genoeg om je tuin wat groener te maken dus. Met de actie ‘Operatie Steenbreek’ kan dat helemaal gratis! 

Duurzaam Den Haag trekt de wijk in met een grote kar vol planten, waarbij buurtbewoners hun tuintegels gratis voor planten kunnen inleveren.Vanaf 2017 hebben we al 76.000 tegels omgeruild voor planten. Op naar de 100.000!

Doe je mee? 
Kom zaterdag 27 oktober tussen 10.00 uur en 14.00 uur naar het Goeverneurplein in Spoorwijk, Laak.

Voor- en na-foto's
We zouden het leuk vinden om ‘voor en na’ foto’s te ontvangen! Maak je er een paar van je groene make-over? Die kun je mailen naar: edwin@duurzaamdenhaag.nl

Lees meer over Operatie Steenbreek op de projectpagina

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht