Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Operatie Steenbreek actie bij Al-Hikmah Moskee

Tegel eruit, plant erin!

Waar: Medlerstraat 4 2531 HA
wonenEnLeven
centrum

Deel pagina:

Operatie Steenbreek actie bij Al-Hikmah Moskee

Kom zaterdag 29 juni tegels voor plantjes ruilen bij de Al-Hikmah moskee in Moerwijk! Woon je in de buurt en wil je zelf een groenere (gevel) tuin, kom dan langs met je tuintegels. 

Doe je mee?
Op 29 juni van 10 tot 14 uur staat het team van Operatie Steenbreek voor je klaar om je tegels in ontvangst te nemen. Nodig al je vrienden, familie en buren uit, want hoe meer tuintegels we ophalen en planten we gratis kunnen weggeven, hoe beter. 

Voor- en Na-foto's
We zouden het leuk vinden om ‘voor en na’ foto’s te ontvangen! Maak je er een paar van je groene make-over? Die kun je mailen naar: operatiesteenbreek@duurzaamdenhaag.nl

Operatie Steenbreek
Samen de verstening van de stad tegengaan, door tuinen, pleinen en straten groener te maken. Tegel eruit, plant erin! Dàt is het motto van de landelijke campagne Operatie Steenbreek. En hoe meer, hoe beter natuurlijk. Veel gemeentes en bewoners in heel Nederland doen al mee. In Den Haag organiseert Stichting Duurzaam Den Haag deze ‘operatie’. In 2018 zijn er maar liefst 13.700 omgeruild voor planten. Lees meer over deze te gekke acties!

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht