Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Online Nieuwjaarsbijeenkomst 2021

water
centrum

Deel pagina:

Online Nieuwjaarsbijeenkomst 2021

2020 was een uniek jaar voor iedereen. Van flatten the curve tot Ik doe niet meer mee. Dit jaar was een jaar waarin we alles anders moesten doen. De Nieuwe Energie Bootcamp ging niet meer door en onze loketten moesten hun deuren sluiten. Gelukkig kwam er veel nieuws voor in de plaats. Zo startte we met live streaming en deden er meer dan 300 bewoners mee aan de online challenge Dertig Dagen Duurzaam Doen. Op de drempel van 2021 willen we graag met jullie naar de toekomst kijken. 

Om goed van start te gaan in het nieuwe jaar, willen we met jou stilstaan bij wat er allemaal bereikt is in het afgelopen jaar en waar wij mee aan de slag gaan in het nieuwe jaar. We proosten online op meer duurzame ontmoetingen en successen. Om het nieuwe jaar goed in te luiden nodigen we je uit voor de Duurzaam Den Haag Online Nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 28 januari.

Vanuit een studio op locatie gaan we in gesprek met een aantal belangrijke Haagse klimaatmakers en gaan we "de stad in" om meer duurzame doeners het woord te geven.

Wat: Duurzaam Den Haag Online Nieuwjaarsbijeenkomst
Waar: Online en live vanuit de studio, via Zoom.
Wanneer: Donderdag 28 januari, 17.30 - 18.30 uur

Meld je hier aan voor de Online Nieuwjaarsbijeenkomst 2021

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht