Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Kennismakingsevenement Duurzame Innovaties

Ontdek duurzame innovaties voor thuis! 2 oktober in het Museon

Waar: Stadhouderslaan 37 Den Haag
Informatiebijeenkomst
wonenEnLeven
scheveningen

Deel pagina:

Kennismakingsevenement Duurzame Innovaties

Ben jij benieuwd naar de nieuwste oplossingen op het gebied van duurzaamheid? Kom dan op 2 oktober naar het Kennismakingsevenement Duurzame Innovaties. Tijdens het evenement pitchen 7 ondernemers hun bijzondere producten die bijdragen aan duurzaam wonen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een warmtesysteem dat werkt op elektrische stroom dat door koolstof loopt? Of van een warmtebatterij waarmee warmte opgeslagen kan worden?

Meld je aan!

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Schrijf je daarom op tijd in. Wanneer je deelneemt aan het evenement is het mogelijk om hierna gratis het Museon te bezoeken. Dit Kennismakingsevenement is een samenwerking tussen Uptempo! en Duurzaam Den Haag.

Wanneer?

2 oktober tussen 10.00 en 13.00 uur. De eerste pitchronde is om 10.15 uur. De tweede pitchronde (met dezelfde innovaties) is om 11.45 uur.

Coronamaatregelen

In verband met de huidige coronamaatregelen vragen we je om er rekening mee te houden dat we je bij de entree vragen om een geldig vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs te tonen in de CoronaCheck-app.

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur.

Stuur een bericht