Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Introductie tot Permacultuur

presentatie door Taco Blom e.a.

Waar: Eetbaar Park (Zuiderpark) bij Vreeswijkstraat 60 Den Haag 2546 CA
natuurEnStadslandbouw
escamp

Deel pagina:

Introductie tot Permacultuur

Wat biedt Permacultuurcentrum den Haag het komende jaar aan cursussen, workshops en opleidingen. Waar draait Permacultuur om en waar gaat het naar toe. Permacultuur is ontstaan uit de wens te komen tot een land- en tuinbouw die de Aarde niet schaadt en ook rekening houdt met toekomstige generaties.

Maar er zijn nu meer uitdagingen dan ooit, waar Permacultuur een antwoord op probeert te vinden, zoals klimaatverandering, extreme weersomstandigheden en de bedreigde flora en fauna. Met de drie ethische principes van Permacultuur als uitgangspunt en de 10 ontwerpprincipes als praktische 'instrumenten' werken steeds meer mensen aan een leefomgeving naar menselijke schaal en respect voor al wat leeft. Permacultuurcentrum Den Haag in samenwerking met Permacultuur School Nederland en Eetbaar Park biedt het komende jaar veel voor zowel beginners als meer gevorderden. In de vorm van cursussen, workshops, jaaropleidingen en vervolg-jaaropleidingen. Deze avond is voor wie meer wil weten over dat aanbod en men kan ook terecht met vragen.

Introductie tot Permacultuur presentatie door Taco Blom e.a.

donderdag 6 september, 20.00-21.30 uur kosten: gratis

Aanmelden: aanmeldformulier

Organisatie: Permacultuurcentrum Den Haag 06-26130464 www.permacultuur.nu

Locatie: Eetbaar Park (Zuiderpark) ingang poortje achter benzinestation Vreeswijkstraat. Indien op slot bel 06-26130464. Klik voor routebeschrijving

Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht