Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Haagse Beestjes Kindermiddag

Waar: Spui 68 Den Haag
natuurEnStadslandbouw
centrum

Deel pagina:

Haagse Beestjes Kindermiddag

Vlinders, vliegen, muggen, spinnen… Er leven wel honderden verschillende beestjes in de stad! Je moet soms goed zoeken voordat je ze kan vinden. Sommige van hen vliegen je in de zomer om de oren, anderen verbergen zich liever onder een laag koele aarde. Wist je dat er ook mini-beestjes in het water zwemmen?

Haagse Beestjes Kindermiddag
In samenwerking met de Centrale Bibliotheek organiseert Duurzaam Den Haag op woensdag 29 augustus een Haagse Beestjes Kindermiddag. De middag start om 14.00 uur met het voorlezen van een beesten-verhaal. Daarna kunnen de beestjes en insecten met vergrootglazen écht goed bekeken worden. Zo kun je tellen hoeveel pootjes een spin heeft en je kunt mooie patronen ontdekken in vlindervleugels. Kom je liever niet te dichtbij? Dan kun je zelf beestjes en insecten knutselen met natuurlijke materialen.

Anna Kreffer en Linde Veger begeleiden de middag. Ze vertellen je welke beestjes je ziet, hoe ze leven en waar in Den Haag je ze kunt vinden.

De middag is geschikt voor jong en oud en vindt plaats op woensdag 29 augustus, op de Jeugdafdeling van de Centrale Bibliotheek. Je bent welkom tussen 14.00 en 16.30 uur. Heb je vragen of wil je meer informatie? Ga dan naar www.duurzaamdenhaag.nl of mail direct met Amber: amber@duurzaamdenhaag.n

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht