Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

De Voedselkaravaan

De Voedselkaravaan komt er aan!

Waar: Anna Polakweg 7 Den Haag en omstreken! 2533 SW Den Haag
etenEnDrinken
escamp

Deel pagina:

De Voedselkaravaan

In 2018 trekt er een Voedselkaravaan door Nederland. In elke regio worden buurtdiners georganiseerd en zijn er voedselexpedities naar plekken in de streek die meedoen aan de voedseltransitie in Nederland. Dit is hét festival om er achter te komen waar je allemaal duurzaam kan eten in je buurt!

Op 26 & 27 mei is De Voedselkaravaan in Den Haag. Naast buurtdiners en voedselexpedities kun je meedoen aan workshops over voedsel in het Zuiderpark, waar ook een paviljoen 'Vork en Mesdag' wordt ingericht en waar de hele dag leuke (&lekkere!) kraampjes staan.

Het doel van de Voedselkaravaan is om de voedseltransitie in Nederland te versterken. Door initiatieven naar voren te laten komen, met elkaar te verbinden, een groter publiek te geven en door mensen te wijzen op alle mogelijkheden in hun regio om lokaal, duurzaam, sociaal, biologisch, vegetarisch of plantaardig te eten.

Tijdens de Voedselkaravaan worden 'sterke verhalen' en aanbevelingen voor beleidsmakers opgehaald over de transitie naar een duurzaam en rechtvaardig voedselsysteem.

Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht