Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Buurtbijeenkomst Nieuwe Energie en Groen in Moerwijk-Oost

Waar: Heeswijkplein 104 Den Haag
water
centrum

Deel pagina:

Buurtbijeenkomst Nieuwe Energie en Groen in Moerwijk-Oost

Je hebt het misschien al gehoord: alle woningen in Den Haag moeten uiterlijk in 2030 hun warmte en stroom halen uit duurzame energie. Ook in Moerwijk-Oost. Dat betekent het einde van warmte uit aardgas. We staan voor een enorme uitdaging: er moet veel veranderen. Dat kost tijd en geld, maar biedt ook kansen op een mooiere buurt en stad. 

Hoe is het om te koken zonder gas? Moet je dan nieuwe pannen kopen? Wie betaalt dat? En hoe verwarm je je huis zonder gas? Wat betekent dat voor je woning?

Zomaar een paar vragen die vaak gesteld worden. Heel begrijpelijk, want het is nogal wat. De antwoorden kunnen niet altijd kant en klaar worden gegeven. Maar je staat niet alleen en de beloning is mooi: een gezondere buurt met schone en betaalbare energie die onbeperkt beschikbaar is, ook voor onze kinderen.

Stichting Duurzaam Den Haag wil samen met Team Heeswijk en Geloven in Moerwijk het moment dat Moerwijk-Oost van het gas af moet niet afwachten. We willen samen met buurtbewoners zorgen dat oplossingen gevonden worden die voldoen aan de wensen en eisen van de buurt. Nieuwe energie biedt namelijk ook kansen. Niet alleen op het gebied van groen, ook voor werkgelegenheid, en de sfeer en samenhang in de buurt.
We zijn daarom op zoek naar bewoners in Moerwijk-Oost die mee willen denken, die ideeën hebben voor de buurt of eerst vooral nog vragen.

Heb je interesse? Kom dan woensdagavond 11 juli om 19.30 uur naar het Activiteitencentrum van Team Heeswijk (Heeswijkplein 104) en praat mee over het Moerwijk van de toekomst!

Mail voor meer informatie of vragen naar Lennart van der Linde: lennart@duurzaamdenhaag.nl

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht