Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

ALOHA Beach Clean Up

Beach Clean

Waar: 2e A. Heinsiusstraat Den Haag 2582VS
water
scheveningen

Deel pagina:

ALOHA Beach Clean Up

Op zondag 6 oktober 2019 organiseert ALOHA een Beach Clean-up bij ALOHA surfschool in Scheveningen.

Schoon strand
De zon schijnt, dus we gaan weer massaal naar het strand. Dan is het wel zo fijn als dat strand schoon en opgeruimd is. Toch laten we met z’n allen een hoop afval slingeren en heeft het strand te lijden onder het afval dat vanuit zee aanspoelt. Tijd om samen de handen uit de mouwen te steken en daar iets aan te doen!

Waarom een beach clean-up in Scheveningen?
Wij mensen vinden het vervelend om in Scheveningen tussen de rommel te lopen of liggen, maar ook de dieren hebben veel last van rotzooi op het strand. Resten van visnetten, sigarettenpeuken en plastic verpakkingsmateriaal… vogels en vissen eten ervan en worden daar vervolgens ziek van. Ze kunnen er zelfs aan sterven. Niet erg eerlijk want waar wij mensen meestal alleen in de zomer het strand gebruiken, leven vogels en vissen er hun hele leven! Een schoon strand is en blijft dus een must voor mens EN dier. Daarom gaan we dat aanpakken! Doe je mee? Ook kinderen en honden zijn van harte welkom!

Locatie
De Beach Clean-up wordt gestart vanaf ALOHA Surfschool Strand Noord 2b, 2586 ZZ Scheveningen www.alohasurf.nl

Tijd
Om 11.30 uur schrijf je je in en om 12.00 uur verdelen wij ons in groepjes, gewapend met zak en grijpstok, over het strand voor de Clean-up. Alle rommel ruimen we op!
Uiterlijk 15.00 uur verzamelen wij weer bij ALOHA en wordt de dag afgesloten. Het afval wordt dan gescheiden en vervolgens door de gemeente opgehaald en verwerkt.
Als je het verzamelde afval eerder in wilt leveren of juist verder wilt schoonmaken kan dat natuurlijk ook.

Deelname
De Beach Clean-up is een dagje gezellig uitwaaien met gelijkgestemden, waarbij het strand een grondige schoonmaakbeurt krijgt. Deelname is gratis. Kinderen van alle leeftijden kunnen genieten van het strand, een Slack line, trampoline en een glijbaan.
Omniversum steunt deze Beach Clean door het weggeven van een aantal vrijkaarten.

Voor alle deelnemers heeft ALOHA gratis koffie, thee of siroop.

Voor meer informatie kijk op www.omniversum.nl www.alohasurf.nl

Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht