Ener­gie­co­ö­pe­ra­tie Moerwijk

Helpt buurtgenoten energie besparen

Deze coöperatie wil zich gaan bezighouden met het opwekken van schone stroom. De opbrengsten van de coöperatie worden teruggegeven aan bewoners en gebruikt voor duurzame projecten in Moerwijk. Deze energiecoöperatie is een initiatief van Duurzaam Den Haag.

Zonnepanelen voor de Markuskerk

De coöperatie is bezig met een project om zonnepanelen op het dak van de Markuskerk te plaatsen. Deze zonnepanelen kunnen worden gebruikt door buurtbewoners met een kleine portemonnee. We helpen ook bewoners om hun energierekening omlaag te krijgen. Dat doen we door kleine maatregelen te nemen die geld besparen.

Word lid of vrijwilliger

Je kunt lid worden voor 1 euro per jaar. Daarmee profiteer je van de projecten en help je ons om de wijk schoner, mooier en duurzamer te maken.

Inmiddels zijn er al een aantal geweldige vrijwilligers aan de slag om de gordijnen op te hangen. Maar de energiecoöperatie kan nog meer hulp gebruiken. Daarom zoeken we nog meer vrijwilligers.

Ik help je graag
Amber van der Lans
Bij mij kun je terecht voor: ondersteuning van bewoners Moerwijk, duurzame acties met en voor bewonersgroepen en het hergebruik van spullen
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht