Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Workshop 'Natuurlijke waterzuivering voor in huis'

Kamerplantenfilter maken in 2 zaterdagen met Taco Blom

Waar: Eetbaar Park (Zuiderpark), Anna Polakweg 7a Den Haag 2533 SW
hergebruikEnAfval
escamp

Deel pagina:

Workshop 'Natuurlijke waterzuivering voor in huis'

Het kamerplantenfilter is een ontwerp van een vloeikas plantenfilter vooral voor kleinbehuisden. Het kan zo'n 60 liter water zuiveren. In plaats van riet werken we met kamerplanten en het is dus meteen ook een plantenbak in je huis. Je kunt met dit filter al je grijs water zuiveren en daarna weer hergebruiken voor bv je wc mee door te spoelen of voor andere doeleinden in huis gebruiken of er iets in je tuin mee doen.

Tijdens deze workshop bouw je zelf je eigen filter, die je mee naar huis kunt nemen. We bouwen met eenvoudig materiaal om de kosten zo laag mogelijk te houden maar je moet met ongeveer € 120,- kosten rekening houden en ongeveer 2 dagen werk inclusief de bijbehorende  theorie. Je gaat dus naar huis met een zelfgebouwd filter inclusief de planten.

Deelnemen kan op twee manieren: met of zonder materiaal. Je kunt ervoor kiezen om meteen een zuivering te bouwen. De materialen zijn dan beschikbaar. Ook is het mogelijk om zonder de materialen direct aan te schaffen deel te nemen. Je helpt dan mee om voor Eetbaar Park een waterzuivering te bouwen. Al doende leer je dan en kan je dan altijd in een later stadium zelf materiaal gaan aanschaffen en thuis gaan bouwen.

Workshop met Taco Blom

zaterdag 21 oktober en 4 november beide dagen van 10.00-17.00 uur kosten: € 250,- inclusief workshop, materiaal, planten, thee, koffie en soep bij de lunch (zie je zelf meebrengt) € 130,- inclusief workshop, thee, koffie en soep bij de lunch (BEPERKT AANTAL PLAATSEN)

Organisatie: Permacultuur Nu! / Permacultuurcentrum Den Haag 070-3569978 / 06-26130464 www.permacultuur.nu

Locatie: Eetbaar Park (Zuiderpark) ingang poortje achter benzinestation Vreeswijkstraat. Indien op slot bel 06-26130464. Klik voor routebeschrijving

Evenement website

Meer evenementen