Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Duurzaam Den Haag nieuwjaarsbijeenkomst

Waar: De Constant Rebecqueplein 20-B Den Haag
wonenEnLeven
segbroek

Deel pagina:

Duurzaam Den Haag nieuwjaarsbijeenkomst

We delen graag onze plannen! En wat is jouw droom voor Den Haag?
We dromen van een stad waarin duurzaamheid het nieuwe normaal is en iedereen doet wat hij kan. Afgelopen jaar heeft Duurzaam Den Haag samen met veel bewoners en ondernemers kleine en grotere stappen gezet richting de realisatie van die droom. In 2018 gaan we daar met nieuwe energie, nieuwe plannen en nieuwe partners onverminderd mee door!

Tijdens onze nieuwjaarsbijeenkomst op 26 januari delen we onze successen en plannen graag met de mensen die ze mede mogelijk hebben gemaakt of gaan maken. Je bent van harte uitgenodigd!  

 Programma
17.00 uur: Aanvang
17.45 uur: Welkom en toespraak door Heleen Weening, directeur Duurzaam Den Haag
19.00 uur: Einde

Locatie
Kunstgalerie NEST, De Constant Rebecqueplein 20-B, 2518 RA Den Haag

We willen niet alleen ónze plannen delen, maar we zijn ook benieuwd wat jouw dromen en plannen zijn voor de stad. Die verzamelen we omdat we in de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen een lijsttrekkersdebat organiseren en daarom graag horen wat er leeft in de stad.

We kijken uit naar een gezellige, informele en inspirerende bijeenkomst. Iedereen die zich in wil zetten voor een mooiere en schonere stad bieden we graag een drankje aan. Dus neem gerust je buurman, collega, zus of vriend met duurzame voornemens (groot en klein) mee!

Graag tot ziens op vrijdag 26 januari!

Meer evenementen