4 sep. 2024
Van 18.00 tot 20.00 uur

DIY RotClub dinner

EnergieKas is op zoek naar fermentatie enthousiastelingen voor onze Doe Het Zelf fermentatie diners! Iedereen die miso, gemberbier, kimchi, kaas, zuurkool of ander gefermenteerd eten maakt of zou willen maken is van harte uitgenodigd. Breng je zelfgemaakte gefermenteerde lekkernijen mee en proef die van anderen, deel recepten en maak kennis met elkaar en met de EnergieKas. Dit doen we elke eerste woensdag van de maand van 18:00-20:00 uur bij de EnergieKas, te beginnen in september:

Adres
Helena van Doeverenplanstoen 3, ingang parkzijde, EnergieKas Studio, derde verdieping.

Entree
gratis, maar neem iets mee om te delen & donaties welkom!

Taal
NL/EN

Aanmelden
Laat ons weten dat je komt & wat je meebrengt: info@energiekas.nl

Deze avond maakt deel uit van het RotClub programma: middels fermentatie maken we in overvloed aanwezige seizoensgroenten in zodat we ze in een ander seizoen kunnen eten, brouwen we gezonde drankjes zoals gemberbier of maken we miso en kimchi. Ben jij een fermenteerder of ken je mensen die daarmee bezig (willen) zijn? Laat het ons weten, we nodigen je graag uit voor RotClub, een Haags fermentatie collectief, waar we kennis en faciliteiten delen en gezamenlijke activiteiten organiseren.

---

EnergieKas is looking for fermentation enthusiasts for our Do It Yourself fermentation dinners! Anyone who makes or would like to make miso, ginger beer, kimchi, cheese, sauerkraut or other fermented food is cordially invited. Bring your homemade fermented goodies and taste others', share recipes and get to know each other and the Energy Greenhouse. We will do this every first Wednesday of the month from 18:00-20:00 at the EnergieKas, starting in September.

Addres
Helena van Doeverenplanstoen 3, park side entrance, EnergieKas Studio, third floor.

Entrance
Free, but bring something to share & donations welcome!

Language
NL/EN

Sign up
Please let us know you’re coming & what you bring along: info@energiekas.nl

This evening is part of the RotClub programme: through fermentation, we will preserve abundant seasonal vegetables so we can eat them in another season, brew healthy drinks like ginger beer or make miso and kimchi. Are you a fermenter or do you know people who (want to) do so? Let us know, we would love to invite you to RotClub, a Hague fermentation collective, where we share knowledge and facilities and organise joint activities.

Ik help je graag
Amber van der Lans
Bij mij kun je terecht voor: ondersteuning van bewoners Moerwijk, duurzame acties met en voor bewonersgroepen en het hergebruik van spullen
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht