Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Digitale mond-tot-mond reclame,

Op WWWaar vind je betrouwbare bedrijven om je woning te verduurzamen. Of lees over de ervaringen die je stadsgenoten hadden met deze bedrijven.

Digitale mond-tot-mond reclame,

Ben je van plan om de stap te zetten en je woning te gaan verduurzamen? Dan is de volgende stap om een betrouwbaar bedrijf te vinden die de verduurzaming gaat realiseren. Misschien zijn er al mensen in jouw buurt die goede ervaringen hadden met een bepaalde installateur van bijvoorbeeld zonnepanelen. 

Op deze interactieve kaart die in samenwerking met WWWaar is opgesteld bekijk je wie in jouw buurt al een duurzaam project heeft uitgevoerd en door welk bedrijf. Denk aan advies en subsidies, vloerisolatie en spouwmuurisolatie, zonnepanelen, warmtepomp en hybride CV ketel. Lees ervaringen van anderen en bekijk foto's van opgeleverde projecten. 

Hier vind je alle aangesloten bedrijven in jouw buurt

WWWaar.nl is een onafhankelijk bedrijf. Het doel is te zorgen dat je een eenvoudig een betrouwbaar bedrijf kunt vinden voor jouw duurzame projecten. Meer over WWWaar.nl.

WWWaar.nl is in samenwerking met de Stichting Duurzaam Den Haag dit duurzame platform gestart. Kent je duurzame ondernemers die hun projecten op de kaart willen of bent u een ondernemer die duurzame projecten wil tonen, neem dan contact met ons op.

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht