Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Handige informatie voor je VvE

Ben je er al uit welke duurzame maatregelen je met jouw VvE wil gaan nemen? Maar weet je nog niet precies hoe je dat wil gaan doen? Hier vind je nog meer informatie voor in uw duurzaamheidsplan over financieringsmogelijkheden, zoals subsidies en lokale aanbieders met een duurzaam productaanbod. 

Financieringsmogelijkheden – kleine VvE’s (tot max 9 appartementen)

Voor VvE’s tot maximaal 9 appartementen bestaat de mogelijkheid om een lening te verkrijgen bij het revolverende fonds dat hiervoor door de Gemeente Den Haag ter beschikking is gesteld. De lening is toegankelijk via de VvE-balie. Informatie over contactgegevens en voorwaarden vindt u op de site Gemeente Den Haag

Financieringsmogelijkheden – grote VvE’s (vanaf 10 appartementen)

Financieringsaanvragen voor VvE’s vanaf 10 appartementen zijn vaak onderdeel van een professioneel begeleid traject. Toegang tot diverse vormen van financiering wordt hierin veelal op maat geadviseerd door een aangetrokken professional. 

Subsidies

Op de aanleg van dak- en vloer isolatie, een groen dak en op het maken van een meerjarig duurzaam onderhoudsplan kun je als VvE subsidie aanvragen bij de Gemeente Den Haag. Check op moment van aanvragen wel altijd even of de subsidie nog beschikbaar is!

Lokale aanbieders van duurzame producten

Ben je op zoek naar een lokale aanbieder van bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp? Dan helpen we je graag op weg met dit overzicht. Heb je goede ervaring met een Haagse aanbieder die nog niet op het overzicht staat? Laat het ons weten zodat we de lijst kunnen aanvullen. Zo help je andere VvE’s om snel toegang te krijgen tot het beste advies en goede producten.

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur.

Stuur een bericht