Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Mevrouw Oudejans: 'Ja, we gaan het doen!'

Mevrouw Oudejans: 'Ja, we gaan het doen!'

Mevrouw Oudejans is bekend met de aanleg van vloerisolatie. Twee jaar geleden hebben vier buren ook vloerisolatie van TONZON laten aanbrengen. Nu ze ook een nieuwe vloer wil aanleggen is het moment er voor haar wel om ook de vloerisolatie te overwegen.

Oudejans heeft een voorkamer op het noorden, die vrij koud is, waardoor ze verwacht dat het comfort in de winter een stuk hoger wordt. Inmiddels heeft ze ook inzicht in hoeveel energie het haar bespaart.

Binnen een half uur is de offerte op maat klaar voor de isolatie van 2 ruimten. De prijs valt mevrouw Oudejans heel erg mee en ze vraagt meteen door: ‘ Wanneer kunnen jullie aan de slag?’ Dat is al binnen drie weken. Het gaat om een dag werk.

Mevrouw Oudejans heeft vertrouwen in de installateur omdat zij de ervaring van haar buren kent. Zij vindt het een sport om de energie rekening elk jaar lager te krijgen. Uit een energiescan blijkt dat vloerisolsatie de beste maatregel is voor haar huis.

Nu blijkt de moeite die het kost en de prijs erg mee te vallen. Uit het gesprek heeft ze vertrouwen dat het werk goed gedaan wordt. Ze gaat het doen!

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht