Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Regentonactie Leidschenveen

Koop nu een regenton voor maar €25!

Regentonactie Leidschenveen

Duurzaam Den Haag start in september rondom de Harry Diesfeldtlaan een pilot met gesubsidieerde regentonnen. Help jij mee de buurt te vergroenen en wil jij een Elho Basic Black Regenton 200L t.w.v. €122,- voor €25,-? De regenton is 100% gerecycled en de deksel is een plantenbak! 

Er is een budget voor maximaal 50 regentonnen. Op=op. Alle 50 regentonnen zijn gereserveerd. Het is dus niet meer mogelijk om je in te schrijven voor een regenton

Hoe werkt het?!

Stap 1: Zit je bij de eerste 50 aanmeldingen? Dan krijg je binnenkort van ons een bevestigingsmail. Zit je niet bij de eerste 50 aanmeldingen? Dan kom je op de wachtlijst te staan. 
Stap 2: In de bevestigingsmail vragen we je om de €25 euro over te maken naar Green2Live, het bedrijf dat de regentonnen aanschaft.
Stap 3: Als de betaling is overgemaakt krijg je een bevestiging dat de regenton voor jou is gereserveerd en kan je de regenton op zaterdag 26 september tussen 10 en 13 uur september ophalen op de Harry Diesfeldtlaan. 

Vragen? Mail anouk@duurzaamdenhaag.nl

Let op!

De regenton kan zaterdag 26 september tussen 10 en 13 uur worden opgehaald op de Harry Diesfeldtlaan. We nemen hierbij de RIVM-richtlijnen in acht en vragen iedereen die langskomt hieraan mee te werken. Over het tijdstip van ophalen wordt nog gecorrespondeerd. Als je via deze actie een regenton aanschaft, zal Duurzaam Den Haag over een aantal maanden een enquête sturen om naar je ervaring te vragen. We vragen je vriendelijk hieraan mee te werken. 

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Duurzaam Den Haag, Green2Live en Hoogheemraadschap van Delfland.

Benieuwd hoe de regenton werkt en eruitziet? 👇 Kom langs op de Harry Diesfeldtlaan 8, want daar staat de regenton al voor de deur!