Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Regentonactie Duurzaam Den Haag

Koop een regenton met hoge korting!

Regentonactie Duurzaam Den Haag

Hete zomers worden steeds normaler. En de natuur heeft het daar moeilijk mee. Met als grootste probleem dat er soms weken lang geen regen valt. Als het dan eindelijk valt, komt het vaak met bakken uit de hemel. De grond en het riool kunnen dit dan niet aan.

Door regenwater op te vangen kan de natuur geholpen worden in die droge periodes. Regenwater is trouwens ook beter voor de plantjes. Er zit namelijk nauwelijks kalk in en het komt gratis uit de lucht vallen. Ook voor het wassen van de auto is regenwater beter geschikt dan kraanwater. En het is een mooie drinkwaterbron voor huisdieren.

Pilot regentonactie Duurzaam Den Haag

Daarom start Duurzaam Den Haag in samenwerking met Hoogheemraadschap van Delfland, Green2Live en Klimmaatnerds een pilot met gesubsidieerde regentonnen in verschillende wijken in de stad. Op zaterdag 26 september was er een actie in Leidschenveen rondom de Harry Diesfeldtlaan. Binnenkort start er een in de Schilderswijk rondom Jacobastraat. Woon je in Molenwijk/Puntpark? Dan kan jij nu al een regenton met fikse korting aanschaffen! Klik snel op jouw wijk om je aan te melden!

Regentonactie Molenwijk/Puntpark