Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Samen als VvE verduurzamen (afgegrond in 2018)

Verhoog je woningcomfort en verlaag je enerergierekening

Deel pagina:

Samen als VvE verduurzamen (afgegrond in 2018)

Wil jij ook graag je woningcomfort verhogen en uw energierekening verlagen? Dit kan door isolatie, duurzame energie en het vergroenen van uw huis. Zo maakt je je huis duurzamer. Maar wat als je lid bent van een VvE? Moet je dan alles zelf doen, of doet de hele VvE mee? Hoe zit het dan met de kosten? En wat leveren de maatregelen uiteindelijk op?

Zoek je een antwoord op dit soort vragen? Duurzaam Den Haag helpt je verder. 

VvE-actie

Tot 1 april 2018 kregen VvE’s de kans een plan te maken om duurzame maatregelen binnen de VvE te nemen. Het beste plan kon een geldprijs winnen van €10.000 euro voor de VvE. Voor deze actie werd een energiescan beschikbaar gesteld om een indicatie te krijgen van de mogelijkheden. Hierna zijn ruim 60 VvE’s aan het werk gegaan, waarvan er 14 tot een ingeleverd duurzaamheidsplan zijn gekomen. VvE Segbroeklaan/ Hanenburglaan won vrijdag 25 mei in een zonovergoten Nutstuin de € 10.000 euro. Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door Fonds1818, gemeente Den Haag, Rabobank en Duurzaam Den Haag om VvE’s te stimuleren duurzame maatregelen te nemen. 

Meedoen met de actie is helaas niet meer mogelijk, maar je kunt nog steeds de gratis energiescan uitvoeren en lezen hoe jij je VvE het beste kunt verduurzamen. 

Doe de gratis energiescan

Schrijf je VvE in bij Duurzaam Den Haag en doe een GRATIS energiescan voor je eigen woning of voor de hele VvE. De scan maakt meteen duidelijk welke maatregelen je het beste kunt nemen, hoe het zit met investeringen en subsidies en hoe voordelig dit is voor je energierekening. Als je VvE krapper bij kas zit; geen nood! Ook voor kleine VvE’s zijn er tegenwoordig voldoende financieringsmogelijkheden.

Contact

Wil je meer weten over het verduurzamen van je VvE? Neem dan contact op met projectleider Evert Drewes: evert@duurzaamdenhaag.nl, 06 484 704 92.

Meer projecten

070GroeneKampioenen.nl: dé Haagse kaart voor duurzame doeners
25 feb

070GroeneKampioenen.nl: dé Haagse kaart voor duurzame doeners

Dit platform is een plek waar alle duurzame partijen, bewonersinitiatieven en stadbewoners elkaar...

Lees verder