Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Samen als VvE verduurzamen

Verhoog je woningcomfort en verlaag je enerergierekening

Deel pagina:

Samen als VvE verduurzamen

Wil jij ook graag je woningcomfort verhogen en uw energierekening verlagen? Dit kan door isolatie, duurzame energie en het vergroenen van uw huis. Zo maakt je je huis duurzamer. Maar wat als je lid bent van een VvE? Moet je dan alles zelf doen, of doet de hele VvE mee? Hoe zit het dan met de kosten? En wat leveren de maatregelen uiteindelijk op?

Zoek je een antwoord op dit soort vragen? Duurzaam Den Haag helpt je verder. 

VvE-actie

Tot 1 april konden VvE's meedoen aan een actie waarbij ze hun plannen om te verduurzamen konden inleveren en kans maken op prijzen tot €10.000,-. De ingeleverde plannen worden op dit moment nagekeken en beoordeeld. Deelnemende VvE's worden uitgenodigd op de Duurzaam Den Haag borrel op vrijdag 25 mei, waar de drie winnaars bekend worden gemaakt! Meedoen met de actie is helaas niet meer mogelijk, maar je kunt nog steeds de gratis energiescan uitvoeren en lezen hoe jij je VvE het beste kunt verduurzamen. 

Doe de gratis energiescan

Schrijf je VvE in bij Duurzaam Den Haag en doe een GRATIS energiescan voor je eigen woning of voor de hele VvE. De scan maakt meteen duidelijk welke maatregelen je het beste kunt nemen, hoe het zit met investeringen en subsidies en hoe voordelig dit is voor je energierekening. Als je VvE krapper bij kas zit; geen nood! Ook voor kleine VvE’s zijn er tegenwoordig voldoende financieringsmogelijkheden.

Meer projecten