Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Spreekuur voor al je vragen over duurzaamheid

Wij helpen je graag verder tijdens onze inloopspreekuren

Deel pagina:

Spreekuur voor al je vragen over duurzaamheid

Ben je duurzaam bezig en heb je vragen of wil je tips, informatie of inspiratie? Kom dan naar ons inloopspreekuur! Hier krijg je op een laagdrempelige en inspirerende wijze informatie, tips, demo’s en acties om duurzaam te doen. Of het nu gaat om duurzame energie, besparingsmogelijkheden, subsidies, stadstuinieren, natuur in en rond het huis of projecten en initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Bij ons kun je terecht. Kom langs! We helpen je graag.

Bekijk ook eens onze vitrinekast naast ons loket in de Centrale Bibliotheek met allerlei besparingstips om je huis energiezuiniger te maken. Zoals waterbesparende douchekoppen, ledlampen en isolatiemateriaal.

Openingstijden & locaties

Let op: vandaag, 16 januari, zijn er wegens ziekte geen inloopspreekuren bij Trefpunt Laakhage (Molenwijk) en Team Heeswijk (Moerwijk-Oost).

  • Loket Centrale Bibliotheek
    Woensdag en zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur, Spui 68, Den Haag (3e etage)
  • Inloopspreekuur Eerste Hulp Bij Duurzaamheid - Molenwijk
    Iedere woensdag tussen 13.00 en 16.00 uur bij Trefpunt Laakhage, Peilstraat 67
  • Inloopspreekuur Eerste Hulp Bij Duurzaamheid - Moerwijk(-oost)
    Iedere woensdag tussen 13.00 en 16.00 uur bij Activiteitencentrum Team Heeswijk, Heeswijkplein 104

Ontvang een handige douchetimer bij bezoek aan spreekuur

Wist je dat een minuut korter douchen al snel 15,- per jaar bespaart? Bezoekers van het Eerste Hulp Bij Duurzaamheid spreekuur krijgen een douchetimer mee naar huis. De zandloper is makkelijk met een zuignap aan de muur te bevestigen zodat je precies te weten komt hoe lang je doucht en wat je kunt besparen!

Workshops en activiteiten

Groen-wandelingen, knutselen met afval of bloemen maken op zonne-energie: er worden regelmatig inspirerende workshops en activiteiten georganiseerd voor kinderen en volwassenen.

Momenteel staan er geen activiteiten gepland.

Wil je de volgende activiteiten niet missen en vanzelf op de hoogte worden gebracht? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief of volg ons via facebook! En nog een tip: bekijk op deze evenementenkalender wat er nog meer te doen is aan duurzame activiteiten in de stad. 

Contact

Wil je meer weten over het Duurzaam Den Haag Loket en de Eerste Hulp Bij Duurzaamheid-spreekuren? Neem dan contact op met Amber van der Lans: amber@duurzaamdenhaag.nl of 070 82 092 05. Nu direct je vraag stellen kan ook, maak dan gebruik van onderstaand formulier. 

Direct een vraag stellen


* verplichte velden

Meer projecten