Tom Golder

"Bij mij kun je terecht voor de energiecoöperatie in Molenwijk, de buurt Spoorwijk en contact met de gemeente."

Mijn duurzame tip

"Mijn duurzame tip is, begin met kleine stappen en geniet van de voldoening die het geeft. Het maakt niet uit of je het doet voor het milieu, je energierekening, je gezondheid of bijvoorbeeld het comfort in je woning. Kleine veranderingen die je volhoudt en vast onderdeel worden van je leven werken beter dan drastische maatregelen die te zwaar zijn om vol te houden of om er zelfs maar aan te beginnen. Elke duurzame stap is er één. Door daarbij te genieten van wat het oplevert, in praktische zin of vanwege de voldoening die het geeft, wordt een volgende stap eenvoudiger."

Waar zie jij Haagse Krach in de stad?

"Ik heb het geluk dat ik al sinds 2018 nauw mag samenwerken met bewoners, eerst in Molenwijk en nu in Spoorwijk, die zich met ondersteuning van Duurzaam Den Haag hebben verenigd in een buurtteam. De buurtteams zetten zich in voor een mooie, groene en duurzame buurt. Het enthousiasme, de betrokkenheid en de tijd en energie die de buurtteamleden steken in de buurt en in het organiseren van activiteiten voor hun buurtgenoten, daar spat de Haagse Krach vanaf."

Wat is jouw droom voor Den Haag in 2030?

"Ik zie dat bewoners hele mooie ideeën en dromen hebben om van Den Haag een duurzame stad te maken. Mijn droom is dat als ik in 2030 door de stad fiets ik veel van die ideeën in de praktijk terugzie. Dat fiets ik door een stad waar het fijn is om te leven en waarin groenvoorzieningen, maar zeker ook basisvoorzieningen op bijvoorbeeld het gebied van onderwijs, werkgelegenheid en gezondheid, toegankelijk zijn voor iedereen. Dan hebben we er samen voor gezorgd dat niet alleen de mensen die het nu financieel beter hebben de vruchten plukken van een duurzamere stad."

Ik help je graag
Tom Golder
"Bij mij kun je terecht voor de energiecoöperatie in Molenwijk, de buurt Spoorwijk en contact met de gemeente."
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht