Sandra Oosterveen

"Bij mij kun je terecht voor: corporate communicatie en projecten zoals de HEBA (energiecoaches)

Mijn duurzame tip

"Het voornemen om duurzamer te leven kan soms ook heel overweldigend zijn. Want waar begin je? Ik had hier ook moeite mee. En daarom ben ik begonnen met het nemen van kleine en overzichtelijke stapjes. Begin bijvoorbeeld met 1 dag in de week geen vlees te eten. Als dit bevalt, kun je dit uitbreiden naar twee of meer dagen. Of neem vaker de fiets. Juist voor kleine stukjes in de stad is het beter om te fietsen. Niet alleen voor het milieu maar ook voor jezelf, je bent gelijk goed in beweging. Andere kleine stapjes kunnen zijn: afval scheiden, koken met de seizoenen of niet teveel boodschappen kopen zodat je minder voedsel weggooit. Maar ook meedoen aan één van onze projecten, zoals Operatie Steenbreek of Bomen voor Den Haag."

Waar zie jij Haagse Krach in de stad?

"De Haagse Krach zit voor mij in vele initiatieven die er al zijn. Je ziet steeds meer winkels met tweedehands kleding of met lokaal geproduceerde levensmiddelen. Veel Hagenaars, en vooral ook de jeugd, zijn met duurzaamheid bezig. Soms met grote projecten maar juist ook soms met kleine stapjes."

Wat is jouw droom voor Den Haag in 2030?

"Dat iedereen in Den Haag toegang heeft tot duurzame oplossingen (groot of klein) en dat Den Haag de groenste stad van Nederland is."

Ik help je graag
Sandra Oosterveen
"Bij mij kun je terecht voor: corporate communicatie en projecten zoals de HEBA (energiecoaches)
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht