Linda van Laar

"Bij mij kun je terecht voor: communicatie, social media en pers en de buurt Molenwijk/Puntpark."

Mijn duurzame tip

"Zelf vind ik het een sport om me zo duurzaam mogelijk te kleden! Dat is onwijs leuk om te doen. Ruil bijvoorbeeld op een kledingruil kleding die je niet meer draagt om voor iets anders. Ik loop zelf altijd met van alles leuks weer naar buiten. Of koop nieuwe kleding, maar dan gemaakt van duurzame natuurlijke materialen zoals linnen of modal. Voor een lager bedrag kan je juist weer mooie tweedehands kleding kopen. Online, of in een van de vele tweedehands kledingwinkels in Den Haag."

Waar zie jij Haagse Krach in de stad?

"Ik zie het in Molenwijk! Waar de laatste jaren veel mooie acties zijn opgezet door het buurtteam. Het buurthuis Trefpunt Laakhage is een geweldig voorbeeld van verduurzaming. Met een warmteplafond, zonnepanelen en een warmtepomp. Iets waar het buurtteam en de hele buurt trots op is."

Wat is jouw droom voor Den Haag in 2030?

"Mijn droom is dat iedereen op zijn of haar manier duurzaam leeft. We hoeven niet allemaal onze eigen deodorant te maken of alleen nog maar in Nederland op vakantie te gaan. Maar iedereen kan wel een steentje bijdragen op de manier die bij jou past."

Ik help je graag
Linda van Laar
"Bij mij kun je terecht voor: communicatie, social media en pers en de buurt Molenwijk/Puntpark."
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht