Voedsel

Nieuws Haags initiatief: De Gezonde Super

Kiezen voor gezond eten is zo een stuk makkelijker

Vanaf je werk sjees je door naar school, waar je de kinderen ophaalt. De één breng je naar een vriendinnetje, de ander naar judo. Jij gaat zelf nog aan de slag voor het buurtteam waar je vrijwilligerswerk voor doet. En tussendoor moet de kat ook nog naar de dierenarts. Een typische doordeweekse dag voor veel ouders. Boodschappen doen en een verse en gezonde maaltijd koken lukt op zo'n hectische dag niet altijd.

Maak een gezonde keuze met De Gezonde Super

Lennard van der Poel, oprichter van de Gezonde Super, heeft hier ook vaak mee te maken. Daarnaast merkt hij dat het voor mensen lastig is om in de supermarkt de juiste, gezonde producten te kiezen. Het aanbod is groot en het is niet altijd duidelijk wat gezond is en wat niet. Lennard bedacht een oplossing: De Gezonde Super. Op deze website kan je gezonde recepten vinden waarvan je de ingrediënten met één klik op de knop kan bestellen. Want het moet eenvoudig zijn om voeding te kiezen die bij je past, en die makkelijk verkrijgbaar is.

Hoe werkt het?

Momenteel werkt De Gezonde Super samen met Lekkernassûh. Hier kan je wekelijks een lokaal en biologisch verspakket afhalen. Op degezondesuper.nl staan recepten met producten uit dit verspakket. De overige ingrediënten voor de recepten kan je in één keer online bestellen bij de Albert Heijn. Of je kunt direct een boodschappenlijst maken om zelf de boodschappen te halen.

Heel Nederland aan gezond eten

Lennard heeft grote plannen voor De Gezonde Super. Hij wil samenwerken met meerdere supermarkten en met leveranciers van andere groentepakketten. Zo wil hij heel Nederland gezonder laten eten. Doe jij mee als een van de eerste gebruikers in Den Haag?

Ik help je graag
Reinder Boon
"Ik help je met procesondersteuning, duurzaam ondernemen, planvorming en financiële vraagstukken."
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht