Energie besparen

Laat je uitdagen en doe mee met de Energie Bespaar Game

Leer online energie besparen. Schrijf je in voor 25 september!

Wil jij ook leren om energie te besparen? Dat kan nu heel makkelijk online. De gratis Energie Bespaar Game gaat je hierbij helpen. Je leert hoe je in jouw woning en met jouw gedrag het beste energie bespaart, zodat je energierekening flink omlaag kan.

Voor eigenaren en huurders

De game is bedoeld voor iedereen: woningeigenaren en huurders. Als je de game gaat spelen, doe je dat in een team. Een team bestaat uit 4 personen. Je kan je aanmelden als een team, maar ook alleen. Je komt dan in een team met stadsgenoten.

Je speelt de Energie Bespaar Game zes weken lang. Iedere week heeft een nieuwe challenge die 30 tot 60 minuten duurt. Je strijdt om een weekprijs en aan het einde een hoofdprijs. Je leert over verschillende soorten energie, de energierekening en welke apparaten veel energie gebruiken in huis. Je leert ook hoe je kunt besparen door je gedrag aan te passen.

Win fantastische prijzen

Verspreid voer Nederland doen meerdere teams mee. Elke week wint één team een prijs met een waarde van € 75 tot € 150. Je kunt prijzen winnen, zoals een energiemeter, douchetimer en een voucher voor spullen om te verduurzamen. Na zes weken wordt één speler de winnaar. Wat de hoofdprijs wordt blijft nog even een verrassing.

De game start op maandag 2 oktober. Als je meer wilt weten over deze game, kun je mailen naar Sandra: mail sandra@duurzaamdenhaag.nl

Ik help je graag
Sandra Oosterveen
"Bij mij kun je terecht voor: corporate communicatie en projecten zoals de HEBA (energiecoaches)
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht