Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Partners

Partners


Duurzaam Den Haag werkt samen met:

Installatietechniek Haaglanden

Bij Installatietechniek Haaglanden BV kan je terecht voor advies, onderhoud, installatie en reparatie van cv installaties, dakwerkzaamheden, gas, loodgieterswerk, sanitair en water.

Installatietechniek Haaglanden is een sociale werkgever en stimuleert personeel tot het volgen van vervolgopleidingen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, milieu, veiligheid en duurzaam ondernemen zijn belangrijke pijlers binnen het bedrijf. Installatietechniek Haaglanden is aangesloten bij Uneto-Vni, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Voor meer informatie: www.installatietechniekhaaglanden.nl

REMEHA

Bij Remeha doen ze er alles aan om de klanten optimaal comfort te bieden. Thuis en buiten de deur. Want de innovatieve en energiezuinige ketels van REMEHA verwarmen heel wat huizen, hotels, scholen, zorginstellingen, sportclubs, kantoren en andere gebouwen. Wist je bijvoorbeeld dat de Amsterdam Arena verwarmd wordt met ketels van REMEHA?

In tachtig jaar is Remeha uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 werknemers. De productie vindt plaats in Nederland. Remeha is onderdeel van BDR Thermea, één van de grootste spelers in de Europese verwarmingsmarkt.

Voor meer informatie: www.remeha.nl

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht