14 sep. 2022

Zes weken lang het Oppimp Atelier in Mariahoeve!

Van 14 september tot en met 21 oktober is het Oppimp Atelier geopend in 't Trefpunt, Zwedenburg 147.

In het Oppimp Atelier kun je je eigen kleding oppimpen onder begeleiding van een Haagse kunstenaar zonder dat er een naaimachine aan te pas komt. Door iets op je kleding te naaien wat je dierbaar is, iets erop te stempelen of te verven, maak je je eigen T-shirt, broek of jurk leuker. Hierdoor wordt je kleding persoonlijker en gooi je het hopelijk minder gauw weg. Samen zorgen we voor een duurzame wereld!

Workshops
Buurtbewoners van jong tot oud kunnen aan een of meerdere workshops meedoen, zoals met folies werken, een applicatie maken, zeefdrukken of een stempel maken en hiermee kleding bedrukken. Binnenkort maken we het programma bekend! Ervaring is niet nodig. Gratis toegang. Reserveren: info@cultuurgebaar.nl. Voor de inloopworkshops is reserveren niet nodig!

Expositie
Kom een kijkje nemen in het Oppimp Atelier en bekijk de expositie van de deelnemende kunstenaars. Extra open op vrijdagmiddag. Er zijn ook diverse mini-exposities in de wijk. Deelnemende kunstenaars: Marianne Aulman, Laura Snijders, De Naaijerij, Ilse Versluijs en refunc (Denis Oudendijk).


Stichting Cultuurgebaar
Stichting Cultuurgebaar is in december 2021 opgericht. Carola van der Heijden nam hiervoor het initiatief. Lees meer over de stichting.

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht