3 jun. 2023
Van 12.30 tot 18.00 uur

Veranderd Klimaat: Kans of Bedreiging voor de Stad?

Stortbuien en hittegolven in Den Haag, hoe gaan we daarmee om? Kom naar deze kennismiddag.

Het klimaat verandert, er komen hete periodes, stortbuien en een zeespiegelstijging op de stad af. Hoe gaan we daar mee om? Over deze vraag organiseert D66 Den Haag op zaterdag 3 juni een Stadscongres in Museum Beeld & Geluid. Het gaat een inspirerende middag worden. Vanuit verschillende perspectieven, van bouwen tot gezondheid en van participatie tot onderwijs, en met denkers en doeners worden er ideeën geoogst en knelpunten benoemd.

De middag wordt ingeleid door Dr. Ted Veldkamp, Lector Klimaat en Water bij Hogeschool Rotterdam. Zij geeft haar visie op de noodzaak om de stad klimaatadaptief te maken. Vervolgens wordt er gezamenlijk ingegaan op vragen als: hoe betrekken we inwoners van de stad bij klimaatadaptatie? , samen met Manon Tiessink, conceptontwikkelaar bij Urban Sync en met Bram Heijkers, directeur Platform Stad en deskundig op het gebied van participatietrajecten en burgerberaden.

Bekijk het hele programma: https://www.eventbrite.com/e/tickets-veranderend-klimaat-kans-of-bedreiging-voor-de-stad-601698294797

Ik help je graag
Edwin Cornelissen
"Bij mij kun je terecht voor: Operatie Steenbreek en alles rondom groen, water en natuur."
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht