Elke donderdag
Van 14:00 tot 16:00 uur

Spreekuur energie besparen bij buurthuis Bario in Transvaal

Tussen 14.00 en 16.00 uur kan je binnenlopen voor een kopje koffie of thee en een gesprek

In buurthuis Bario is vanaf 1 februari elke donderdag een spreekuur over energie besparen. Ronny van Duurzaam Den Haag is energiecoach. Hij weet hoe in een huurhuis of koophuis energie bespaard kan worden. Je kunt al je vragen over energie besparen aan hem stellen. Krijg bijvoorbeeld tips over isoleren van ramen of muren en over welk gedrag nou echt nuttig is om minder energie te gebruiken.

Datum en tijd: Elke donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur kan je binnenlopen voor een kopje koffie of thee en een gesprek. Een afspraak maken is niet nodig.

Buurthuis Bario: Warme huiskamer in Transvaal

De ontmoetingsruimte van buurthuis Bario is er voor de buurtbewoners. Kom gerust even lekker zitten, neem een kopje koffie en praat wat met de andere buurtbewoners. Zeker nu de stookkosten zo hoog zijn, kan een paar uurtjes in het buurthuis een hoop schelen terwijl je lekker warm zit.

Doordeweeks is de ontmoetingsruimte de meeste dagen overdag geopend en ben je welkom. Speciale warmtedagen zijn op de maandag tot en met donderdag van 9.30 tot 12.00 uur en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur.

De warme huiskamer en het energiespreekuur zijn een samenwerking van Duurzaam Den Haag en WeZijn Transvaal en zijn mede mogelijk dankzij financiële steun van de provincie Zuid-Holland.

Adres: Buurthuis Bario ligt aan de Kockstraat 175.

Ik help je graag
Ronny Gajadhar
Bij mij kun je terecht voor: gratis energiebesparende maatregelen en advies over energie besparing.
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht