8 okt. 2022
Van 11.00 tot 13.00 uur

Repair Café Den Haag

Weggooien? Mooi niet! Kom naar het Repair Café Den Haag!

Op zaterdag 8 oktober tussen 11.00 en 13.00 kunt u weer bij ons terecht. Dan zijn we te gast bij een vestiging van Trefpunt Laakhage, Peilstraat 67 (2516 RG Den Haag).

We repareren uiteenlopende gebruiksvoorwerpen, zoals textiel, keuken- en andere huishoudelijke (elektrische) apparaten.

Voor het Repair Café houden we vast aan een aangepaste opzet. Dat betekent dat inschrijving niet ter plaatse gebeurt maar vooraf, per tijdsblok van een half uur. Zo spreiden we de aanloop van bezoekers waardoor de wachttijd voor bezoekers aanzienlijk wordt verkort.Heeft u thuis iets staan of liggen waarvan u hoopt dat het op 8 oktober met hulp van het Repair Café gerepareerd kan worden? Dan kunt u zich aanmelden via de aanmeldknop op de website: Repair Café Den Haag. We moedigen u aan om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen, dus inclusief merk en typenummer, en inclusief een duidelijke omschrijving van het euvel. Dat vergroot de slagingskans van de reparatie aanzienlijk en verkleint de kans dat het een tijdrovende klus wordt.

Goed om te weten: op 8 oktober is onze meubelmaker-vrijwilliger Emma ook aanwezig om kleine meubelreparaties te doen, denk aan het repareren van houtconstructies (door loszittende verbindingen te lijmen of houten pluggen te gebruiken), het naaien of repareren van scheuren in de stof van zittingen, het repareren of lijmen van loszittend sierband etc. Ook kan ze een stoelzitting van een nieuwe lap stof voorzien (let op: neem dan zelf een nieuwe lap mee). Meubelreparaties graag ook vooraf aanmelden (onder de categorie ‘overig’).

Indien we u een plekje kunnen toewijzen ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail met daarin ook het tijdstip waarop u welkom bent. Bent u alsnog verhinderd of is het probleem dankzij een handige buur/kennis of collega al verholpen? Laat het ons dan op tijd weten zodat wij uw plekje nog aan iemand op de reservelijst kunnen toebedelen.

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht