3 jul. 2024
Van 19:30 tot 21:30 uur

Mini-workshop Verteren en Fermenteren

Geïnteresseerd in de link tussen gefermenteerd eten en darmgezondheid? Doe dan mee met de mini-workshop Verteren en Fermenteren.

Op woensdag 3 en 10 juli geeft Marlijn Verhoog, student voeding en diëtiek aan de Haagse Hogeschool, een mini-workshop over het verbeteren van je gezondheid op een natuurlijke en smakelijke manier. In twee avonden leert ze je de basis van darmgezondheid, de link tussen darmgezondheid en fermentatie, en het maken van je eigen gefermenteerde product. Mis deze kans niet en schrijf je snel in!

Informatie en aanmelden

De workshop maakt deel uit van het RotClub programma van de EnergieKas. Middels fermentatie maken zij in overvloed aanwezige seizoensgroenten in om deze in een ander seizoen te kunnen eten, brouwen gezonde drankjes zoals gemberbier of maken miso en kimchi. Ben jij een fermenteerder, sluit je dan aan bij de RotClub, een Haags fermentatie collectief, waar ze kennis en faciliteiten delen en gezamenlijke activiteiten organiseren.

Locatie: Helena van Doeverenplantsoen 3, ingang parkzijde, EnergieKas Studio, 3de etage

Aanmelden: info@energiekas.nl

De workshop bestaat uit twee delen en wordt gegeven op 3 en 10 juli van 19:30 tot 21:30 uur. Deze delen zijn niet los van elkaar te volgen. Deelname is gratis, maar een donatie wordt op prijs gesteld.

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht