27 feb. 2024
20:00 uur

Groene dakenactie in de Vogelwijk

Kom naar de informatieavond en meld je aan!

Altijd al een groen dak willen hebben? Of heb je wel eens met de gedachten gespeeld, maar nooit de tijd gehad om erin te duiken? Nu is het moment om in actie te komen. De Groenverleiders Vogelwijk organiseren in samenwerking met Groendakspecialist een wijkbrede actie om het dak van je woning, schuur of uitbouw te vergroenen.

Wat is het?

Het aanleggen van een groen dak biedt veel voordelen, zo draagt het bij aan meer leven in je tuin, een betere luchtkwaliteit, verminderde wateroverlast, een groene uitstraling van de wijk én biedt het financiële voordelen. Door samen op te trekken, kan er met de wijk een groepskorting van 5-10% gerealiseerd worden. Deze korting vullen de Groenverleiders aan met een subsidie van Hoogheemraadschap Delfland voor klimaatadaptatie. Dit kan tot 30% voordeel opleveren. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Meldt je dan aan via onderstaand mailadres of kom naar de informatieavond. De Groenverleiders Vogelwijk vertellen dan alles over de inhoud en het verloop van de actie en u kunt daar al uw vragen stellen.

Kom naar de informatieavond

Op dinsdag 27 februari organiseren De Groenverleiders Vogelwijk een informatieavond waarbij de groene dakenactie nader wordt toegelicht en mogelijke vragen beantwoord worden. Deze avond zal plaatsvinden vanaf 20:00 uur in de kantine van H.V. & C.V. Quick, aan de De Savornin Lohmanlaan 215. Graag vooraf aanmelden via het volgende mailadres: bschaffmeister@yahoo.com.

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht