8 okt. 2023
Van 13.00 tot 16.00 uur

Autodelen is leuk en eenvoudig (10-daagse)

Maak kennis met Scheveningen DEELt!, 20 huishoudens delen 4 auto's

Waarom zou je je auto willen delen? Dat is een goede vraag! Toch startten een aantal bewoners uit Scheveningen vorig jaar de auto-deel coöperatie Scheveningen DEELt!. Sinds november 2022 delen zij vier elektrische auto's en ze zijn ontzettend blij! Want door deel te nemen aan de coöperatie:

  1. hebben ze altijd een vaste parkeerplaats voor de auto in het drukke Scheveningen;
  2. zijn er al 9 privéauto's uit de straat;
  3. delen zij een auto voor de helft (!) van de kosten in vergelijking met commerciële deelauto's.

De leden van Scheveningen DEELt! willen meer leden en auto's erbij. Ze ontmoeten daarom graag nieuwe buren op zondag 8 oktober op de boulevard voor The Shore in Scheveningen. Heb je interesse om je auto te delen of ben je gewoon nieuwsgierig hoe dit werkt? Kom langs tussen 13 en 16 uur om te horen hoe leuk en eenvoudig autodelen is.

Kom kennis maken met de leden van Scheveningen DEELt! en neem ook meteen een kijkje in één van de elektrische auto's. Misschien wel jouw toekomstige auto?!

Kijk ook eens op de website van Scheveningen DEELt! om de kosten te checken.

Hoe start je een auto deel-coöperatie?

Misschien woon je wel helemaal niet in Scheveningen, maar ben je wél nieuwsgierig hoe autodelen werkt. Of misschien wil je in jouw buurt ook wel een coöperatie opzetten om met buren auto's te delen. Kom ook langs en laat je informeren door de leden van Scheveningen DEELt! Ze vertellen je graag over hun aanpak.

Meer informatie

  • Van 13:00 tot 16:00 uur
  • Adres: Strandweg 2, ter hoogte van The Shore
  • Deelname gratis, meld je wel even aan.

Aanmelden

Meld je even aan, zodat wij weten hoeveel mensen wij kunnen verwachten. Zeker als je een rondje wil meerijden in de auto. Maar zomaar langskomen mag ook zeker.

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht