Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Hulp nodig?

Kom naar ons inloopspreekuur bij het Duurzaam Den Haag Loket

Hulp nodig?

Ben je duurzaam bezig en heb je vragen of wil tips, informatie of zoek je inspiratie? Kom dan op dinsdag t/m vrijdag naar ons inloopspreekuur bij het Duurzaam Den Haag Loket in de Centrale Bibliotheek aan het Spui. Hier krijg je van Amber, Tom of een andere werknemer van Duurzaam Den Haag op een laagdrempelige en inspirerende wijze informatie, tips, demo’s en acties om duurzaam te doen.

Of het nu gaat om duurzame energie, besparingsmogelijkheden, subsidies, stadstuinieren, natuur in en rond het huis of projecten en initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Bij ons kun je terecht. Kom langs! We helpen je graag.

Bekijk ook eens onze vitrinekast naast ons loket met allerlei besparingstips om je huis energiezuiniger te maken. Zoals waterbesparende douchekoppen, ledlampen en isolatie. Naast het Duurzaam Den Haag Loket kun je ook onze duurzame expositie bezoeken.

Openingstijden & locatie DDH-Loket

Naast het loket zijn er Eerste Hulp Bij Duurzaamheid-inloopspreekuren bij diverse punten in Den Haag waar je terecht kunt met vragen of voor tips.

  • Inloopspreekuur Eerste Hulp Bij Duurzaamheid - Molenwijk
    Iedere woensdag tussen 13.00 en 16.00 uur bij Trefpunt Laakhage, Peilstraat 67
  • Inloopspreekuur Eerste Hulp Bij Duurzaamheid - Moerwijk(-oost)
    Iedere woensdag tussen 13.00 en 16.00 uur bij Activiteitencentrum Team Heeswijk, Heeswijkplein 104
  • Inloopspreekuur Eerste Hulp Bij Duurzaamheid - Koningsplein e.o.
    Iedere donderdag is het Groene Donderdag in buurtwinkel Wij Weimar. Hier staan diverse experts van de samenwerkende partners, zoals de VvE-balie of de Groene Regentes. Wij staan elke eerste donderdag van de maand tussen 14.00 en 17.00 klaar voor je EHBD-vragen bij Wij Weimar, Noorderbeekdwarsstraat 218. 

Contact

Wil je meer weten over het Duurzaam Den Haag Loket? Neem dan contact op met projectleider Amber van der Lans: amber@duurzaamdenhaag.nl of 070 82 092 05.