Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Bespaar water met Water-Wise

​WATER-WISE biedt waterbesparende producten voor een groot aantal toepassingen

Bespaar water met Water-Wise

WATER-WISE biedt waterbesparende producten voor een groot aantal toepassingen, zoals in douches of keukens, wastafels, in badkamers en hotels.

Oude en inefficiënte kranen en douchekoppen gebruiken tussen 15 en 22 liter water per minuut, terwijl moderne modellen minder dan 10 liter water per minuut gebruiken.

Water-Wise waterbesparende producten zorgen ervoor dat er zo veel water als nodig wordt gebruikt, maar ook zo weinig mogelijk.

De unieke waterstroomregulatie technologie houdt de stroom constant, onafhankelijk van de lijndruk, bijvoorbeeld 3 liter per minuut bij het wassen van je handen. Oude en inefficiënte kranen en douchekoppen gebruiken tussen 15 en 22 liter water per minuut, terwijl efficiënte modellen minder dan 10 liter water per minuut gebruiken.

Als gevolg van het gebruik van Water-Wise waterbesparende producten bespaart u geld en tegelijkertijd zorgt u voor een gelijkmatige toevoer van water.

Water en energiebesparing – Water en elektriciteit. Zij kunnen niet bestaan zonder elkaar. Energie is nodig voor de warmteoverdracht en het verwerken van water.

Het gebruik van de Water-Wise producten betekent minder water en dus ook minder energie.

Hygiënisch – Na elk gebruik van de kraan blijven er druppels water achter, die een goed milieu voor bacteriën vormen. De slimme vorm van water-wise voorkomt dat er druppels water achterblijven.

Waarom is het verstandig om water te besparen?– Water is een kostbare natuurbron, die verstandig gebruikt moet worden. Het gebruik van water, in het bijzonder warm water, betekent ook het gebruik van energie en verhoogt de uitstoot van broeikasgassen die bijdragen aan klimaatverandering. Tijdens een droge periode is het nog belangrijker om ervoor te zorgen dat water efficiënt wordt gebruikt en dat het niet verspild wordt. De onderstaande informatie vertelt u waarom het belangrijk is dat iedereen aan het besparen van water meewerkt. Het biedt ook een aantal suggesties die u zullen helpen bij het besparen van water bij u thuis.

Het besparen van water thuis

Stromend water is een zeer waardevolle bron met een bijna eindeloze lijst van toepassingen in en om het huis. De bescherming van het milieu is nu een veel besproken onderwerp door de overheid, het bedrijfsleven en de gemeenschap; daarom wordt waterbesparing een cruciale factor bij het verminderen van het totale waterverbruik.

Wist je dat...?

- Een persoon gebruikt gemiddeld 200 liter water per dag, waarvan 5-10 liter wordt gebruikt om te overleven, dat wil zeggen voor drinken en voedselbereiding.

- De andere 190 liter wordt gebruikt voor het wassen (douche, vaatwassen, wassen van de kleding, toiletten) en de tuin. Met het toepassen van waterbesparende producten wordt in een gemiddeld gezin al snel 90.000 liter water bespaard en 2100kW aan energie voor het opwarmen van het water (nivo 2015 met een gemiddelde jaarlijkse besparing van respectievelijk € 370 in Nederland en € 210 in Belgie) .

Samen kunnen wij helpen om het waterverbruik te verminderen. Het installeren van waterbesparende producten kan een positief verschil maken. Voor u betekent dit ook een besparing van geld en een bijdrage aan het milieu.

Voor meer informatie zie www.water-wise.biz
Contact: Email: sales@water-wise.biz Telefoon +31 70-3832342

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht