Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Gezocht: Projectleider met communicatievaardigheden

Kom jij tijdelijk ons team versterken? Wij zoeken een enthousiaste resultaatgerichte projectleider!

Gezocht: Projectleider met communicatievaardigheden

DEZE VACATURE IS GESLOTEN. REAGEREN IS NIET MEER MOGELIJK.

Jij bent een organisatorisch talent. Je wisselt makkelijk tussen verschillende projecten, schakelt moeiteloos tussen doelgroepen en behoudt hierbij het overzicht. Boven alles: je wordt blij van resultaat. Je bent al tijden met duurzaamheid bezig, maar nu wil je écht impact maken. Dat kan! Want Duurzaam Den Haag zoekt tot de zomer van 2022 een gedreven projectleider met goede communicatie skills, ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof is. Na deze periode is er mogelijkheid tot verlenging.

In deze rol leid jij onze projecten in goede banen, behaal je doelen en zorg je ervoor dat de stad altijd op de hoogte is van wat wij allemaal doen. Je communiceert met bewoners, bewonersgroepen en opdrachtgevers. Je bent in staat om nieuwe projecten op te zetten en bestaande projecten uit te bouwen en zo echt je steentje bij te dragen aan de groei van duurzaamheid in Den Haag.

Je enthousiasmeert bewoners om de handen uit de mouwen te steken, stimuleert en ondersteunt bewonersinitiatieven om zoveel mogelijk te bereiken en communiceert hierover met onze verschillende stakeholders. En dat allemaal in een hecht team dat elkaar constant motiveert en stimuleert.

Heb jij deze talenten in huis en wil je graag voor Duurzaam Den Haag aan de slag om met duurzame doeners in de stad resultaat te realiseren en sta je te popelen om het team verder te versterken met jouw projectmanagement skills en resultaatgerichtheid? Stuur dan een mail met een korte motivatie naar secretariaat@duurzaamdenhaag.nl! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze directeur, Heleen Weening 06 30 294 113.

Meer over Duurzaam Den Haag

Duurzaam Den Haag is jouw partner in duurzaam doen! Als onafhankelijke stichting staan we dicht bij bewoners, delen we onze kennis over duurzaamheid en inspireren we om in huis en in de buurt duurzaam aan de slag te gaan. Onze focus ligt met name op energiebesparing, het opwekken en gebruiken van schone energie en het vergroenen van de stad.    

We geloven in Haagse Krach. Dat zit in iedereen die zich een voorstelling kan maken van een mooiere versie van de stad en daarvoor in beweging wil komen. Daarom verbinden we bewoners en organisaties met elkaar en ondersteunen we initiatieven van bewonersgroepen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht