Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

FAQ - Kan ik een gratis energiescan aanvragen?

scans voor particulieren, (horeca)ondernemers en VvE's

Deel pagina:

Een energiescan is een analyse van een gebouw, waarbij gekeken wordt naar de mogelijkheden om energie te besparen. Meestal kost dit geld, maar er zijn mogelijkheden om er gratis een te krijgen of doen.

Gratis energiescan voor VvE’s

Vanuit een VvE kun je vaak nog  een hele hoop leuke acties ondernemen om energie te besparen. Maar waar begin je? En wat als niet iedereen direct overtuigd is?

Duurzaam Den Haag helpt jullie als VvE graag verder. Je kunt bijvoorbeeld op onze site een energiescan voor een woning of het hele complex invullen. Uit deze scan komt direct een overzicht met jullie mogelijkheden om te besparen.

Als jullie als VvE een plan maken om te verduurzamen, stuur dat dan voor 1 april 2018 naar ons op! Dan maak je namelijk kans op prijzen tot wel €10.000,- voor het investeren in de duurzaamheidsmaatregelen voor jullie VvE. 

Lees hier alles over de actie voor VvE’s!

Gratis scan voor horecaondernemers

Ondernemers uit de horeca kunnen ook een gratis energiescan aanvragen. Zo’n scan kost normaal 350,- , maar wordt door de gemeente gratis aangeboden.

De precieze informatie vind je via deze link.

Wat je kunt verwachten is een bezoek van een adviseur die zich heeft gespecialiseerd in energiebesparing in de horeca. Deze adviseur maakt een rapport. In dat rapport staan de maatregelen voor energiebesparing die voor jouw gelegenheid interessant zijn. Je krijgt dus een duidelijk overzicht van de dingen die jij kunt doen om energie, en dus geld, te besparen.

Wel ondernemer, maar niet in de horeca?
Neem contact op met Evert om verder te praten over de manieren waarop jij als ondernemer energie kunt besparen. Of kijk even op deze pagina, speciaal ingericht voor ondernemers.

Gratis energiescan voor particulieren

Als particulier kun je ook een gratis energiescan aanvragen. Deze energiescan wordt aangeboden door Hou van je Huis, een programma van de gemeente Den Haag. Je kunt de scan direct aanvragen via deze link.

Je kunt ook langs een van de Pop-up Stores van Hou van je Huis gaan. Daar kunnen ze je vaak ook goed vertellen welke besparingsmaatregelen in jouw huis interessant zijn. In Den Haag zijn er op dit moment3 Pop-up Stores.