Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

FAQ - Ik heb veel tegels in mijn tuin. Kan ik die inwisselen voor planten?

Deel pagina:

Let op: wegens corona is het niet mogelijk stenen in te ruilen bij Mens & Tuin en organiseren wij geen straatacties. 

Ja, je kunt tegels inleveren in ruil voor planten. Dat kan dankzij Operatie Steenbreek. Hieronder staat hoe je mee kan doen, maar lees ook vooral verder over dit gave project!

Meedoen kan op verschillende manieren:

  • Ruil je tegels in voor gratis planten! Heb je een (tuin)tegel en wil je deze omruilen voor een gratis plant? Operatie Steenbreek trekt de wijk in! Houd onze agenda in de gaten voor buurtacties. 
  • Wil je niet wachten? Lever je tegels in bij 1 van onze inleverpunten, bel voor de zekerheid altijd even voordat je langsgaat, vooral als je met veel (10+) tegels langs wilt komen. 
    Zorgkwekerij Mens & Tuin - Hillenraadweg 35 - 070 321 19 37
    (maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 16:00 uur)
  • Organiseer een straatactie en leg geveltuinen aan! Buurtbewoners kunnen zich opgeven voor een straatactie om gezamenlijk de buurt te vergroenen. Dit kan bijvoorbeeld door gezamenlijk geveltuinen aan te leggen. Duurzaam Den Haag zorgt voor de gratis planten en haalt de tegels op. Mail naar edwin@duurzaamdenhaag.nl voor meer informatie.
  • Vergroen je buurt! Ken jij een (speel)plein in je buurt die wel een groene make-over kan gebruiken? Neem contact met ons op voor een plan op maat. Duurzaam Den Haag zorgt voor de gratis planten en haalt de tegels op. Mail naar edwin@duurzaamdenhaag.nl voor meer informatie.

Inleverpunten

Bij de volgende inleverpunten kun je terecht om je tegels in te leveren! Bel voor de zekerheid altijd even voordat je langsgaat, vooral als je met veel (10+) tegels langsgaat. 

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur.

Stuur een bericht