Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

FAQ - Ik ben op zoek naar een energieleverancier die duurzaam en betaalbaar is. Hoe vind ik die?

Deel pagina:

De Consumentenbond heeft in samenwerking met o.a. Natuur & Milieu, Greenpeace en het Wereld Natuur Fonds een onderzoek gedaan naar wie de meest duurzame energieleverancier van Nederland is. De onderbouwing en resultaten van het onderzoek, evenals een rangschikking van energieleveranciers en hun score op duurzaamheid zijn hier te vinden!

De tweede vraag, wat de meest betaalbare is, hangt ook af van je woonsituatie en energieverbruik. Er zijn verschillende vergelijkingssite op internet te vinden, die je kunnen vertellen waar je het meest voordelig uit bent. Dat kan bijvoorbeeld hier: http://www.energieleveranciers.nl/goedkoopste-energieleverancier en hier https://www.gaslicht.com/.

Je kunt beide scores naast elkaar leggen om je uiteindelijke keuze te bepalen.

Wilt u overstappen op écht groene stroom van een gegarandeerd duurzame energieleverancier? Doe dan mee aan de Collectieve inkoopactie groene stroom en Schrijf u in voor de actie Haags Zekergroen Energiecollectief en ontvang een aantrekkelijk aanbod. Collectieve inkoopactie groene stroom. Zie voor meer informatie de volgende link: https://www.duurzamestad.denhaag.nl/woning/inkoopactie/


Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht