Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Workshopreeks KlimaatGesprekken

6 inspirerende workshops van 2 uur over klimaatvriendelijke keuzes

Waar: Helena van Doeverenplantsoen 3 Den Haag 2512ZB
water
centrum

Deel pagina:

Workshopreeks KlimaatGesprekken

Je bent bezorgd over klimaatverandering. En je wilt graag een bijdrage leveren aan de oplossing. Maar hoe doe je dat? En hoe betrek je anderen daarbij? Hoe ga je het gesprek aan?

Als jij wilt helpen Nederland klimaatneutraal te maken door zelf aan de slag te gaan, geef je dan op voor onze workshopreeks. Samen met gelijkgestemden ontdek je manieren om je leven klimaatvriendelijker in te richten. Je kan oefenen, reflecteren, vragen stellen en op speelse wijze krijg je veel informatie over klimaatvriendelijker leven en anderen daarbij betrekken. De workshops zijn praktisch, ongedwongen en leuk!

Coronatijden: We willen deze reeks graag houden in de Energiekas van De Helena; een mooie en ruime locatie waar we met gemak de 1,5 meter in acht kunnen nemen. Zodra de regels het weer toelaten gaan we van start (dat kan dus iets later zijn dan nu aangegeven). De nieuwe data kiezen we in overleg met elkaar, dus geen zorgen, het komt altijd uit. Schrijf je alvast in om een van de 8 beschikbare plekjes te bemachtigen! 

Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht