Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Workshop 'Duurzame Horeca? Zo dus!' op Haagse Strand en Terrasbeurs

Waar: Houtrustweg 505*
etenEnDrinken
scheveningen

Deel pagina:

Workshop 'Duurzame Horeca? Zo dus!' op Haagse Strand en Terrasbeurs

Maandag 4 februari is de Haagse Strand en Terrasbeurs, in het Zuiderstrand Theater. Duurzaam Den Haag is er ook, met een workshop over Duurzame horeca en de uitreiking van de award voor de ‘meest duurzame horecaonderneming’ van Den Haag. 

Workshop ‘Duurzame horeca? Zo dus!’

Evert Drewes (Duurzaam Den Haag) legt samen met Marcel Kleizen (Grondstoffenfiets Den Haag) uit wat je als horecaondernemer in Den Haag kunt doen aan het verduurzamen van je zaak. Ze voorzien deelnemers van handige tips over hoe om te gaan met energieverbruik, het samenstellen van een duurzame menukaart en het verwerken van afval.  

Evert: ‘Afval scheiden is iets waar iedere ondernemer direct mee kan beginnen – als hij/zij dat niet al doet. Maar energie besparen kan ook heel eenvoudig zijn. Bijvoorbeeld door bewegingssensoren te plaatsen en externe verlichting te vervangen door LED.

Tijdens de workshop krijgen ondernemers en personeelsleden nog meer tips en kan de grondstoffenfiets van dichtbij bekeken worden.

Aanmelden workshop

De workshop is eenmalig te bezoeken, van 15.00 tot 15.30 uur. Op deze pagina vindt je een overzicht van andere workshops en kun je je direct aanmelden.  

Award-uitreiking

In de avond wordt in samenwerking met Duurzaam Den Haag de award uitgereikt voor de ‘meest duurzame horecaonderneming’. Twee andere awards gaan uit naar de ‘beste nieuwkomer’ en de ‘beste gebruik van noordzeevis’. Via deze pagina kun je voor iedere categorie zelf een stem uitbrengen. De genomineerden voor ‘de meest duurzame horecaonderneming’ zijn: La Liguria Ristorante Italiano, ZO Zoet en Zout, Veggies On Fire, Buena Vista Beach Club, Café Bistro Jules, Restaurant Greens, Restaurant Instock, Strandtent Buiten, The Shore Scheveningen, Beachclub BIRDS en Grote Markt Den Haag. 

Adres

De beurs vindt plaats in het Zuidertsrandtheater, aan de Houtrustweg 505. Kom je met de auto? Gebruik dan het adres Hellingweg in je navigatie.  Sinds september 2018 is de aanrijroute van het theater gewijzigd,

Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht