Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Voorleesmiddag voor kinderen

In het kader kinderzwerfboekendag een voorlees middag bij Stadstuin Rusthout

Waar: Noordsingel 3 Leidschendam 2264 EK
werkEnOnderwijs
centrum

Deel pagina:

Voorleesmiddag voor kinderen

Kinderzwerfboeken Station Stadstuin Rusthout in actie tijdens Kinderboekenweek.
Het pas geschilderde Boekenhuis staat vol met de leukste boeken én er wordt op woensdag 3 oktober van 14-16 uur een voorleesfeest georganiseerd voor kinderen van 2-7 jaar.

Op 3 oktober start de Kinderboekenweek. Op deze dag roept ‘Kinderzwerfboek’ iedereen op om de boekenkast op te ruimen en kinderboeken te laten zwerven. Als er meer boeken zwerven kunnen meer kinderen een leuk boek lezen. En dat is belangrijk! Want kinderen die boeken lezen hebben een betere taalontwikkeling en een grotere kans op een goede toekomst.

Bij Kinderzwerfboeken Station Rusthout kunnen kinderboeken worden gebracht zodat andere kinderen ze kunnen lezen. Ook kan ieder kind hier een boek uitzoeken. Een Kinderzwerfboek is een boek met een zwerfsticker op de kaft. Iedereen kan kinderboeken uit zwerven sturen zodat andere kinderen ze kunnen lezen. Zwerfstickers zijn gratis aan te vragen. Een Kinderzwerfboeken Station is een plek waar kinderen boeken kunnen brengen of halen om thuis te lezen. Er zijn 2.500 Kinderzwerfboeken Stations in Nederland, allemaal te vinden op www.kinderzwerfboek.nl.

Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht