Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Uitreiking Super-steenbreker 2017!

water
centrum

Deel pagina:

Uitreiking Super-steenbreker 2017!

Wie wordt de Supersteenbreker van het jaar 2017? Nomineer jezelf of je buren vóór 10 maart!

Ook dit jaar hebben er veel mensen meegedaan met Operatie Steenbreek: tegel eruit, plant erin! Dat verdient natuurlijk lof en prijzen. Heb jij een mooi voorbeeld of een goed verhaal van deze actie? De geveltuin van de buren, of jouw eigen vergroende tuin? Stuur jouw nominatie voor Supersteenbreker 2017 snel op!

Op 18 maart 2018 maken we bekend wie de drie prijswinnaars zijn. We vieren het met een drankje en een hapje op de prachtige locatie 'Eetbaar Park'. Je komt bij het park door gebruik te maken van het poortje achter benzinestation Vreeswijksstraat.  

Heb je meegedaan aan de Operatie Steenbreek en wil je in aanmerking komen voor deze eer en prachtige prijzen? Stuur foto's voor en na de actie en vertel wat van jouw ervaringen met de actie. Mail je inzending naar: Anna@duurzaamdenhaag.nl

Rondleiding en workshop door Menno Swaak
Voorafgaand aan de uitreiking, van 14.00 tot 16.00 uur, kun je meedoen aan een gratis rondleiding door het park, met uitleg over enkele permacultuur ontwerpprincipes. Menno Swaak laat zien hoe de tuin is opgezet als een duurzame tuin, die kan gaan voorzien in voedsel, energie en grondstoffen. Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de website van permacultuur.nu

In de ochtend, van 10.00 tot 12.00 uur, geeft Menno een interessante en praktische workshop over composeren waar je ook aan mee kunt doen. Bekijk hier meer informatie en meld je aan!

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht