Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Tweede online duurzame netwerkbijeenkomst

Met spreker Niels Götz

Waar: Online Den Haag
Netwerkbijeenkomst
werkEnOnderwijs
centrum

Deel pagina:

Tweede online duurzame netwerkbijeenkomst

Deze bijzondere en lastige periode is een tijd voor veel “eerste keren”. Op 23 april organiseerden wij onze eerste online duurzame netwerkbijeenkomst, met gastspreker Miel Karthaus. Het was toen geweldig om te zien dat de Haagse duurzame community elkaar wist te vinden. En dat succes gaan we doorzetten. Pak je agenda er alvast bij, want donderdag 28 mei van 17.00 uur t/m 19.00 uur is het tijd voor de tweede online duurzame netwerkbijeenkomst. De online bijeenkomst is via Zoom (te downloaden via zoom.us). We begrijpen dat Zoom niet voor iedereen mogelijk is. Daarom streamen we de bijeenkomst ook op ons facebookaccount

We zouden het fijn vinden als je jezelf aanmeldt door een mailtje te sturen naar ikbenerbij@duurzaamdenhaag.nl. Er is ook ruimte voor pitches. Als je een pitch wilt geven, laat dit dan ook even weten.

Waar het de vorige keer ging over een technisch onderdeel van de energietransitie, gaan we dit keer in op een menselijk onderdeel van de transitie. Dat doen we samen met Niels Götz. Niels is marketingpsycholoog met een passie voor duurzaamheid en kruipt dagelijks in de huid van zijn doelgroep om erachter te komen wat hun drive is. Hierbij wordt hij gesteund door inzichten uit de neuro- en marketingpsychologie.

Op 28 mei gaat Niels het met ons hebben over gedragsverandering in het licht van de energietransitie. Het menselijk oerbrein is geneigd om alle veranderingen als bedreigend te zien, wat zorgt voor stresshormonen. Maar wat kunnen we doen om onze hersenen naar de “verander mindset” te krijgen? Hier zijn andere stofjes in onze hersenen voor nodig dan deze stresshormonen. Dit is de basis voor veel gewenste gedragsveranderingen, dus ook voor de energietransitie. Niels sluit zijn verhaal af met een aantal concrete handelingen die je kunt doen om de transitie van de grond te krijgen.

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht