Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Tegels wippen op burendag!

Samen aan de slag met het vergroenen van de buurt

water
centrum

Deel pagina:

Tegels wippen op burendag!

Op burendag komen we samen. Met nieuwe en oude bekenden uit de buurt gaan we gezellig barbecueën of koffiedrinken. Hoe leuk is het om van deze gelegenheid gebruik te maken om gezamenlijk de handen uit de mouwen te steken?

Daarom organiseren wij op burendag verschillende tegelwip-evenementen door de hele stad! Leg samen geveltuintjes aan en haal de tegels uit voor- en achtertuinen.

Op meerdere plekken in de stad staan op deze dag containers waar je jouw tegels in kunt leveren voor gratis plantjes van Mens & Tuin. Meld wel van tevoren even aan dat je komt en met hoeveel tegels, zodat we zeker weten dat we voldoende plantjes hebben.

Heb jij jouw buren overtuigd om mee te doen en denken jullie meer dan 200 tegels in te leveren? Dan regelen we een eigen container en plantjes voor jullie!

NK tegelwippen

Den Haag doet mee aan het NK tegelwippen. Een landelijke wedstrijd waarbij de gemeente die de meeste tegels per inwoner wipt, wint. Wij staan nu met bijna 16.000 gewipte tegels op een 52e plek, maar met een goede eindsprint kan dat natuurlijk veel beter! Het NK tegelwippen loopt eind september af, dus de tegels die op burendag worden gewipt, tellen nog mee.

Locaties

We zijn op de volgende locaties sowieso aanwezig:

  • World Forum (Scheveningen)
  • Stadsboerderij de Woelige Stal (Transvaal)
  • Straatfeest in de Ribesstraat (Heesterbuurt)
  • Belgisch Park (Scheveningen)
  • Twentstraat (Kortenbos, Centrum)

Doe je mee? Meld jouw straatactie aan via operatiesteenbreek@duurzaamdenhaag.nl of houd onze social media-kanalen in de gaten waar er allemaal tegels ingeleverd mogen worden!

Meer evenementen

Kennismakingsevenement Duurzame Innovaties
2 okt

Kennismakingsevenement Duurzame Innovaties

Tijdens het evenement pitchen 7 ondernemers hun bijzondere producten die bijdragen aan duurzaam...

Lees verder

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur.

Stuur een bericht