Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Repair Café Den Haag

Weggooien? Mooi niet!

Waar: Monsterseweg 75 Den Haag 2553 RH
hergebruikEnAfval
loosduinen

Deel pagina:

Repair Café Den Haag

Bij het Repair Café repareren we van alles, van stofzuigers tot Senseo’s, van textiel tot computers en van lampen tot keukenmachines. Uit recent onderzoek van de Stichting Natuur & Milieu en Repair Café Internationaal blijkt dat maar liefst 55% van de elektrische apparaten die bij het Repair Café komen met succes gerepareerd worden. Het is dus zeker de moeite waard om wanneer een apparaat kapot gaat dit niet meteen weg te gooien maar eerst een bezoek aan het Repair Café te brengen. 

Het Haagse Repair Café leidt een zwervend bestaan en probeert in alle ‘hoeken’ van Den Haag te komen. De komende maand zoeken we de grens van onze mooie stad op: op zaterdag 17 maart zijn we tussen 11.00 en 13.00 te gast in de kerk op het terrein van Parnassia aan de Monsterseweg 75 (vlak voor deze overgaat in de Haagweg, nog nét in Den Haag dus). 

Een reparatie bij het Repair Café is (en blijft) gratis. Een vrijwillige bijdrage in onze fooienpot als waardering voor de moeite die onze vrijwilligers zich getroosten wordt echter zeer gewaardeerd: daarmee kunnen we onze kosten dekken. En mensen die ons een bijzonder warm hart toedragen kunnen voor € 25 per jaar Vriend van Repair Café Den Haag worden.

Meer informatie over het Repair Café van Den Haag kunt u vinden op onze website en ook op onze Facebook-pagina

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht