Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Operatie Steenbreek in Molenwijk

Waar: Pompstraat 16 Den Haag 2516 RJ
natuurEnStadslandbouw
laak

Deel pagina:

Operatie Steenbreek in Molenwijk

Op vrijdag 8 november staat het team van Operatie Steenbreek van 13.30-16.30u met gratis planten op de Pompstraat 16, vlakbij Laakhage. Ruil hier je tegels in voor gratis planten. Hoe meer hoe beter!

Van 13.30 - 16.30 uur staat het team voor je klaar om je tegels in ontvangst te nemen. Nodig al jullie vrienden/klanten/buren uit! Hoe meer tuintegels we ophalen en planten we kunnen weggeven, hoe beter, want groen is gezond!

Een betegelde tuin is lekker praktisch; weinig onderhoud en altijd klaar voor het nieuwe seizoen. Maar al die tegels hebben een negatieve impact op de leefomgeving en biodiversiteit in Den Haag. Meer groen is gezond voor mens en dier, trekt vogels en vlinders aan en zorgt voor een prettiger leefklimaat. Reden genoeg om je tuin wat groener te maken dus. Met de actie ‘Operatie Steenbreek’ kan dat helemaal gratis!

Duurzaam Den Haag heeft mooie planten en regelt een container waar buurtbewoners hun tuintegels gratis voor planten kunnen inleveren.

Doe je mee?

Kom vrijdag 8 november tussen 13:30 uur en 16.30 uur naar de Pompstraat 16, vlakbij Laakhage in Molenwijk.

Voor- en na-foto's

We zouden het leuk vinden om ‘voor en na’ foto’s te ontvangen! Maak je er een paar van je groene make-over? Die kun je mailen naar: operatiesteenbreek@duurzaamdenhaag.nl

Meer info: www.duurzaamdenhaag.nl

Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht