Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Operatie Steenbreek in de Vruchtenbuurt

Ruil je tegels om voor gratis planten

Waar: Kornoeljestraat, Vruchtenbuurt Den Haag
natuurEnStadslandbouw
segbroek

Deel pagina:

Operatie Steenbreek in de Vruchtenbuurt

De laatste Operatie Steenbreek actie van dit jaar vindt plaats op woensdag 10 november in de Vruchtenbuurt! 

Doe je mee?  

Van 10-14 uur staan we met het team voor je klaar om je tegels in ontvangst te nemen. We staan op de Kornoeljestraat in de Vruchtenbuurt, ter hoogte van de kruising met de Pippelingstraat. Nodig al je vrienden/klanten/buren uit? Hoe meer tuintegels we ophalen en planten we kunnen weggeven, hoe beter. 

Groen is gezond!

Een betegelde tuin is lekker praktisch; weinig onderhoud en altijd klaar voor het nieuwe seizoen. Maar al die tegels hebben een negatieve impact op de leefomgeving en biodiversiteit in Den Haag. Meer groen is gezond voor mens en dier, trekt vogels en vlinders aan en zorgt voor een prettiger leefklimaat. Reden genoeg om je tuin wat groener te maken dus. Met de actie ‘Operatie Steenbreek’ kan dat helemaal gratis! 

Duurzaam Den Haag trekt de wijk in met een grote kar vol planten, waarbij buurtbewoners hun tuintegels gratis voor planten kunnen inleveren.Vanaf 2015 hebben we al meer dan 76.000 tegels omgeruild voor planten. Op naar de 100.000!

Meer over Operatie Steenbreek  

Lees meer over Operatie Steenbreek en kom te weten hoe je zelf zo'n actie start en waar je nog meer stenen kunt inleveren voor planten. 

Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht