Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Online informatieavond Energiecoachgesprekken

water
centrum

Deel pagina:

Online informatieavond Energiecoachgesprekken

Informatieavond

Ben je benieuwd naar de voordelen van een Energiecoach of wil je een bewoner spreken die al een gesprek heeft gehad? Op dinsdag 1 december van 20:00 – 21:00 organiseren we een online informatieavond om je alles te vertellen over het adviesgesprek met een Energiecoach. 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar ikbenerbij@duurzaamdenhaag.nl

Denk jij erover na om je woning te verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je bijvoorbeeld betere isolatie, dubbel glas of beginnen met zonnepanelen? Of wil je gewoon eerst een goed gesprek van buur tot buur met iemand die al heel wat voorbeelden in de wijk gezien heeft? Maak dan een afspraak met een Energiecoach uit jouw buurt! In Den Haag zijn nu in diverse wijken Energiecoaches actief. Deze coaches zijn wijkgenoten die een opleiding hebben gedaan. De coaches kennen de eigen wijk en gaan met kennis, ervaring en voorbeelden uit de eigen wijk met jou in gesprek over verduurzaming van jouw woning.

Een energiecoach is een vrijwilliger en is aangesloten bij een bewonersinitiatief uit jouw wijk. Doordat ze uit jouw buurt komen zijn ze op de hoogte van de verduurzamingsplannen in de wijk en kennen ze de soort huizen die in jullie wijk staan. Er is geen winstoogmerk, het gesprek is gratis en er zijn geen commerciële relaties met leveranciers en daardoor onafhankelijk.


Onder de noemer Haagse Energie Besparings Aanpak (HEBA) zijn de coaches actief in het Regentesse- en Valkenboskwartier, Benoordenhout, Scheveningen, de Bloemen- en Bomenbuurt, Archipel/Willemspark, Duinoord en de Vruchtenbuurt. Zit jouw wijk er niet bij? De energiecoaches werken ook nauw samen met de adviseurs van Hou van je Huis.

Kijk voor meer informatie en ervaringen van bewoners die een Energiecoach ingezet hebben op www.duurzaamdenhaag.nl/heba       

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht