Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Nieuwe Energie Bootcamp tijdens het Escampfestival

Waar: Melis Stokepark Den Haag
energie
escamp

Deel pagina:

Nieuwe Energie Bootcamp tijdens het Escampfestival

Doe gratis mee en test je Haagse Krach! 📢

Op zaterdag 14 september kun je meedoen aan de Nieuwe Energie Bootcamp tijdens het Escampfestival in het Melis Stokepark.

Zweten is weten! 

Er zijn verschillende gratis activiteiten te doen waarbij je zelf energie opwekt en meer te weten komt over (duurzame) energie bij jou thuis. Ontdek de kracht van gezonde, schone energie tijdens de bootcamps! De volgende, gratis activiteiten zijn te doen voor het hele gezin:

🚴Smoothiefiets: Vers fruit en een aantal sterke beenspieren zijn de perfecte ingrediënten om een heerlijke smoothie bij elkaar te fietsen!
☕Koffiekruk: Ga lekker zitten en plaat je voeten op de trappers. Krijg jij het voor elkaar om de energie voor het zetten van een kopje koffie bij elkaar te fietsen?
🍴Groene pannenkoeken bakken: Hoe bak je pannenkoeken op inductie? Kom kijken en natuurlijk proeven!
📸Opgewekte foto: Spring op en neer, lach en FLITS! Als je de juiste hoeveelheid energie bij elkaar hebt gesprongen wordt er een foto gemaakt.
🎁Het Rad van Fortuin: geef een draai aan het rad en maak kans op duurzame prijzen die je meteen thuis kunt toepassen om zo bij te dragen aan een schonere buurt (en te besparen op je energierekening).

Win prijzen en een fit-voor-de-toekomst certificaat! Heb jij alle onderdelen van de bootcamp goed afgerond? Dan ben je fit voor de toekomst en ga je met een mooie certificaat plus een eigen foto naar huis! 


Fit voor de toekomst

Veel bewoners in Den Haag koken op gas en verwarmen hun huizen met aardgas. Maar aardgas is een fossiele brandstof, dit betekent dat er CO2 vrijkomt als je het verbrandt. Deze CO2-uitstoot heeft negatieve gevolgen voor onze omgeving: de temperatuur stijgt en heftige hoosbuien leiden tot wateroverlast. We moeten van het gas af en overstappen op nieuwe energie. Er zijn nog veel vragen over van het gas af gaan. Hoe kook ik zonder gas? Hoe ga ik straks mijn huis verwarmen? De energiecoaches vertellen het je graag tijdens de Nieuwe Energie Bootcamp. Daarnaast geven ze je tips over hoe je nu al energie én geld kan besparen, ook als huurder.

Meer info?
Wil je meer weten over het festival of heb je zelf een leuk idee? Stuur dan een berichtje naar info@duurzaamdenhaag.nl.

Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht